Запіканка з кабачків з фаршем і сметаною

ЗАПІКАНКА З КАБАЧКІВ З ФАРШЕМ І СМЕТАНОЮ

ІНГРЕДІЄНТИ

 

  • Кабачата молоді – 3 шт.,
  • Фарш м’ясний – 500 г.,
  • Помідори- 450 г.,
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка,
  • Сир твердий – 200 г.,
  • Сметана – 200 г.,
  • Томатна паста ТМ LaPasta – 2 ст. л.,
  • Яйце куряче – 2 шт.,
  • Сіль, перець чорний мелений – за смаком,
  • Масло вершкове – 10 г.,
  • Олія – 20 мл.

 

ІНСТРУКЦІЯ

1 годину

  1. Цибулю обсмажити на олії, додати фарш і томатну пасту. Обсмажити до готовності фаршу.
  2. Кабачки натерти на крупній тертці, віджати зайву вологу.
  3. Яйця збити з майонезом або сметаною.
  4. Форму для запікання змастити вершковим маслом і викласти шарами: обсмажений фарш, кабачок, залити сумішшю яйця і майонезу (сметани), покласти помідори, порізані кільцями і зверху посипати тертим сиром.
  5. Запікати при температурі 180 градусів 30 хвилин.

Сіль, перець додайте за смаком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *