Весняний салат з курячою грудкою

ВЕСНЯНИЙ САЛАТ З КУРЯЧОЮ ГРУДКОЮ

ІНГРЕДІЄНТИ

 

  • Помідори – 3 шт.,
  • Грудка куряча – 500 г.,
  • Сир твердий – 150 г.,
  • Квасоля червона консервована – 1 банка,
  • Салат зеленый – 1 пучок,
  • Сухарики – за смаком,
  • Майонез – за смаком.

 

ІНСТРУКЦІЯ

40 хвилин

  1. Помідори, салат дрібно нарізаємо. Сир тремо на тертці.
  2. Курячу грудку розбираємо на дрібні шматочки і тушкуємо на слабкому вогні 20 хвилин, поки вся рідина не википить. Можна злегка обсмажити.
  3. Змішуємо всі нарізані і готові інгредієнти, заправляємо майонезом (сметаною).
  4. Подаємо салат, посипавши зверху сухарями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *