Конверти з курячого філе з грушею та сиром

КОНВЕРТИ З КУРЯЧОГО ФІЛЕ З ГРУШЕЮ ТА СИРОМ

 

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Філе куряче- 2 шт (4 половинки),
  • Морська сіль Хуторок – 1/4 ч.л,
  • Перець чорный молотий  – 1/4 ч.л,,
  • Тісто листкове – 1 лист
  • Сулугуні копчений – 4 шматочки,
  • Груша тонкими слайсами – 2 шт,
  • Яйце збите – 1 шт,
  • Заморожена і перетерта малина – 1/2 ст,
  • Яблочний оцет- 1 ч.л.

 ІНСТРУКЦІЯ

40 хвилин

  1. Куряче філе посолити, поперчити.
  2. Тісто розкачати. Розрізати на квадрати.
  3. У центр кожного квадрата помістити половинку курячого філе,зверху положити шматочок сиру та порізану грушу.
  4. Злегка змастіть краї тіста яйцем, зробіть конверт, узявшись запротилежні боки тіста. Конверт повинен бути цупким, інакше сік стече у деко.
  5. Помістіть конверти швом униз на деко. застелене пергаментом. Змастіть яйцем. Випікайте при температурі 180-200°С до румяної скоринки 20-25 хвилин.
  6. Поки филе печеться, готуємо соус. У мисці змішайте оцет і малину. Поставьте ємність буквально на декілька секунд в мікрохвильовку, щоб малина розтанула. 
Источник: tasteofhome.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *