Торт без борошна

ТОРТ БЕЗ БОРОШНА

 ІНГРЕДІЄНТИ

ДЛЯ ТІСТА

  • Горіхи (волоські, арахіс, фундук)- 350г,
  • Розпушувач – 2 ч. л.
  • Жовтки – 6 шт
  • Цукор ТМ Хуторок – 125г
  • Білки – 6 шт
  • Вершки – 0,5 л 30-33%

ДЛЯ ПРИКРАСИ

  • Горіхи січені.

ІНСТРУКЦІЯ

1,1 година

  1. Розігрійте духовку до 170 С. Змастіть маслом роз’ємну форму діаметром 25 див. злегка Присипте форму звичайної борошном.
  2. Горіхи перемолоти в кавомолці або кухонної машиною. Додайте розпушувач.
  3. У великій мисці збийте міксером жовтки з цукром, поки суміш не стане блідо-жовтого кольору, приблизно 5 хвилин. Додайте горіхову борошно з розпушувачем.
  4. В окремій чистій сухій мисці, чистими сухими лопатями для міксера, збийте білки в міцну піну. Обережно додайте третину білків в жовтки, потім додайте інші білки і акуратно перемішайте, поки колір не стане однорідним.
  5. Вилити в підготовлену форму. Випікайте в попередньо розігрітій духовці 60 – 70 хвилин, або до тих пір, поки верхівка при легкому натисканні не стане пружинити. Дайте постояти у формі 5 хвилин, відкрийте форму, викладіть корж з форми і охолодіть на решітці.
  6. Коли корж повністю охолоне, розріжте по горизонталі на три частини. Збийте вершки в густу піну і змастіть коржі, а також верх і боки торта. Зверху посипте горіхами..
Источник http://allrecipes.ru/recept/2966/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *