Цукор та Сіль Хуторок

Цукор

Історія цукру йде в глиб століть. Його стали отримувати ще до нашої ери в Індії з цукрової тростини. Солодке ласощі спочатку використовували як лікарський засіб, а тільки пізніше – як продукт харчування, і то – він був доступний тільки для членів королівських сімей і представників вищої знаті. У XIX столітті цукор вже став широко поширеним і недорогим продуктом, про що свідчать поварені книги того часу. До речі, солодкі ласощі – найкраще джерело енергії для людського організму, стимулює силу, розум, пам’ять і витривалість.

В асортименті ТМ «Хуторок» фасований цукор-пісок і пресований у кубиках. Кусковий цукор відрізняється від цукру-піску більшою чистотою. Вміст домішок в ньому не більше 0,1%. Кубики не кришаться, при цьому швидко розчиняються. Безперечною перевагою кускового цукру є його порційність. Цей цукор незамінний в офісі, коли дорога кожна хвилина, і на чашку чаю або кави залишається зовсім небагато часу. Без цього продукту не обійтися в дорозі або під час відпочинку на природі. Тому пресований цукор в упаковці і практичніше, і вишуканіше цукрового піску.

Морська сіль

Морська сіль – продукт, що зберіг всю силу моря завдяки природному способу отримання. Вона утворюється шляхом випаровування морської води під впливом сонця і вітру. Рафінована столова сіль – це на 99, 9% хлорид натрію. На відміну від звичайної солі, в морській солі міститься понад 80 необхідних для здоров’я мікроелементів в
біодоступність формі. Прийом морської солі з їжею сприяє лікуванню багатьох захворювань. Так, доведена користь морської солі для зниження артеріального тиску, що досягається збалансованістю натрію. Крім того, сіль з моря як ефективна профілактика багатьох захворювань серця і сприяє зниженню рівня холестерину. Харчова морська сіль має приємний і оригінальний смак. Гурмани стверджують, що вона привносить в їжу «аромат моря».
Ароматна сіль не містить хімічних харчових добавок – тільки натуральні компоненти – сіль, спеції і трави.

Склад кожної позиції опрацьований фахівцями компанії на підставі уподобань споживачів і домашніх дегустацій. Підібрані ідеальні композиції для приготування будь-яких страв.