Макарони La Pasta

МАКАРОНИ ”LA PASTA”

La Pasta – це макаронні вироби з твердих сортів пшениці, які увібрали в себе найцінніше – багаторічний досвід створення самої смачної і якісної пасти. Назва La Pasta тісно пов’язане з Італією, оскільки Pasta в перекладі з італійської означає «макарони».

Один із секретів ТМ La Pasta – унікальна сировина – пшениця твердих сортів (durum), яка в Україні не вирощується, оскільки для даної пшениці необхідні особливі умови і клімат. Відмітна особливість виробів, вироблених з пшениці твердих сортів – це корисність для здоров’я і висока якість продукції.

У чому полягають унікальні властивості даної пшениці, або як її ще прийнято називати DURUM?! Відмінність твердих сортів пшениці – у структурі білка: білку твердої пшениці для розщеплення достатньо температури кипіння води, а білок м’яких сортів засвоюється в організмі тільки після високотемпературної обробки (понад 180 градусів). Тому макарони з твердої пшениці не розварюються і не злипаються.

Також макарони з твердих сортів пшениці міститься більше рослинного білка, немає жиру, вуглеводи – складні, що означає, що вони розщеплюються в організмі повільніше і не відкладаються в проблемних місцях. З-за всіх цих позитивних якостей макарони з твердих сортів рекомендують в якості дієтичного харчування. Крім того, у них є вітаміни групи В.

Італійські дієтологи стверджують, що секрет тонких талій синьоров і синьорин полягає саме в їх пристрасть до улюбленої пасті. Вони їдять макаронні вироби, приготовлені з тіста з твердих сортів пшениці. І це правда! Завдяки високій концентрації комплексних вуглеводів і високому вмісту клітковини, макарони дійсно сприяють налагодженню обміну речовин і збереженню оптимальної ваги. Адже ці речовини знижують рівень “поганого” холестерину в крові, що дуже важливо для тих, хто мріє розлучитися із зайвими кілограмами.